Welkom bij Pavama
Wie / wat is Pavama?
Contactgegevens
Contactformulier
Dakkoffer opslag
VERHUUR
Direct reserveren
Vakantieartikelen
Bagagewagens
Hapro dakkoffers
Thule dakdragers
Thule dakkoffers
Thule Fietsdragers
Thulesneeuwkettingen
Feestartikelen
Bierbank/biertafel
Biertap/ thuistap
Buffettalels
Geboorteborden
Glaswerk
Klapstoelen
Koelkast
Pagodetent 4x4 meter
Partytent 4x4 en 6x4
Feesttent 12x5
Prikkabelverlichting
Bolverlichting tent
Springkussen
Statafels
Statafelrokken
Soepketel
Terrasheater gas
Terrasheater 230v
Zweedse Fakkels
Bezorging
(Ver)huurvoorwaarden
VERKOOP
sponsoring
Gastenboek
Links


websitebezoeken
 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Pascal van Maanen

 

Wie en of wat is Pavama?

 

Pavama Verhuur en Verkoop is in 2005 ontstaan vanuit Pavama Filters te Arnhem. Ik, Pascal van Maanen ben voorzichtig begonnen met de verhuur van 2 statafels, daarna 1 dakkoffer etc. De aanvragen bleven binnen lopen en Pavama Verhuur groeide gestaag, op dat moment ben ik Pavama Verhuur en Verkoop als bedrijf naast Pavama Filters gaan voeren.

In 2014 zijn de termen Transport en Opslag aan Pavama toegevoegd, vandaar dat u de diverse termen onder Pavama terug kunt vinden.

Op deze site zult u met name de goederen voor verhuur en verkoop vinden vandaar dat ik daar even over door ga. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van transport, kleine verhuizingen en opslag van dakkoffers voor particulieren dan verwijs ik u graag naar de items in het menu dat hier naast staat. 

 

Anno 2016 is Pavama uitgegroeid tot een compleet bedrijf dat aan vele klanten uit Arnhem en omstreken zowel feestartikelen als vakantieartikelen verhuurt. Naast verhuur kunt u bij Pavama ook terecht voor aankoop van Thule en Hapro artikelen.

Momenteel kunt u ook terecht voor opslag van uw dakkoffer bij Pavama Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje dakkofferopslag in het menu. U komt dan op www.dakkofferhotel.nl waar u alle informatie kunt vinden over deze opslag.

 

Onze locatie op Schuytgraaf is ondertussen niet meer toereikend om alle artikelen op een goede manier op te kunnen bergen, vandaar dat we al geruime tijd van een loods in Elst gebruik maken. De verhuur en verkoop van artikelen (afhalen/ retourneren) geschiedt nog wel steeds vanuit ons adres op Schuytgraaf.

 

Speerpunten:

Bij Pavama krijgt u nog waar voor uw geld, wij bieden kwalitatief goede producten aan tegen een concurerende prijs.

 

Service, kwaliteit, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn de speerpunten van Pavama. Ik probeer u te behandelen en de artikelen aan te leveren zoals ik zelf als klant ook zou willen huren.

 

 

Bijna alle klanten zijn tevreden over de prijs, Kwaliteit en service, de meeste klanten zien we na een eerste bezoek vaker terug en zijn ondertussen vaste klant van Pavama.

 

Het huurassortiment van Pavama blijft continu doorgroeien, ondertussen kunt u voor vele feestartikelen en vakantieartikelen bij Pavama terecht. Mocht er een artikel zijn dat u wel wilt huren maar nog niet op de website staat, raad ik u aan even contact met mij op te nemen. De kans is groot dat het artikel misschien al wel aanwezig is maar nog niet aan de website toe is gevoegd.  Mocht het artikel nog niet in het assortiment zitten bestaat de mogelijkheid dat het door aanschaf alsnog toegevoegt wordt.

 

 

Pavama is verkooppunt van Thule en Hapro artikelen:

Sinds 2009 is Pavama een officieel verkooppunt van de merken Thule en Hapro. De naam dealer mogen wij helaas niet dragen omdat er geen showroom aanwezig is.

 

Van beide merken kunnen wij u het volledige assortiment aanbieden, te denken valt aan: dakdragers, dakkoffers, fietsdragers etc, tegen concurerende prijzen aanbieden. Ik ben u graag van dienst als u besloten heeft zelf uw artikelen aan te schaffen. Vanzelfsprekend krijgt u ook bij Pavama de volledige fabrieksgarantie en een factuur bij uw aankoop.

 

 

  

 

Ik hoop dat ik u heb kunnen laten lezen wie en wat Pavama is en waar het voor staat. Ik hoop ook u binnenkort als klant van Pavama te mogen begroeten.

 

Vriendelijke groet,

Pascal van Maanen

 

 

 

 

 

 

 

 

 Top
Pavama Verhuur & Verkoop Arnhem  |  info@pavama.nl